Lichioruri

Reteta Lichior de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala piersicile, se toaca, se adauga miezurile si amestecam cu siropul de miere racit, in prealabil fiert cu apa si taninul si spumuit bine. Se ad

ingrediente

   750 g miere(salcim)
   1 kg piersici
   5 miezuri simbure de piersica
   75 l apa
   75 l alcool de 80 grade
   un virf de cutit de tanin

mod de preparare

Se spala piersicile, se toaca, se adauga miezurile si amestecam cu siropul de miere racit, in prealabil fiert cu apa si taninul si spumuit bine. Se adauga alcoolul si se lasa sa stea 14 zile, intr-un loc mai cald. Se decanteaza, se filtreaza si se trage lichiorul in sticle. Mierea folosita trebuie sa fie de culoare deschisa (salcim).
Incearca si Lichior de nuci verzi
Daca ti-a placut reteta noastra "Lichior de piersici" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.