Se pune alcoolul intr-un borcan, cu laptele, zaharul, vanilia, zeama de la o lamiie si o portocala. Restul se portocale si de lamiie se taie in bucate
Se pune alcoolul intr-un borcan, cu laptele, zaharul, vanilia, zeama de la o lamiie si o portocala. Restul se portocale si de lamiie se taie in bucatele cit mai mici, cu coaja cu tot. se leaga borcanul si se tine 15-20 zile, clatinind borcanul sau chiar amestecind mereu cu lingura. Dupa aceste 15-20 zile, se strecoara prin hirtie de filtru. Aceasta filtrare se face foarte incet, fiindca lichiorul trebuie sa iasa limpede. Din cind in cind se schimba hirtia de filtru. Lichiorul filtrat se pastreaza in sticle.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii