Se rade coaja de portocale si se introduce intr-o damigeana mica. Se toarna deasupra alcool, se astupa si se lasa cateva zile la macerat. Se fierbe u
Se rade coaja de portocale si se introduce intr-o damigeana mica. Se toarna deasupra alcool, se astupa si se lasa cateva zile la macerat. Se fierbe un sirop din zahar si apa, apoi se amesteca cu jumatate din esenta macerata.
Se serveste in pahare mici, poate fi folosit si la prajituri si cocktailuri. Alte retete culinare:
Lapte de pasare Ciocolata de casa Papanasi fierti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii