Se indeparteaza coada de visine si se pun intregi in borcan. Se adauga zahar si se leaga gura borcanului (cel mai indicat este cu o punga de nailon de
Se indeparteaza coada de visine si se pun intregi in borcan. Se adauga zahar si se leaga gura borcanului (cel mai indicat este cu o punga de nailon deoarece aceasta nu se umezeste), se misca borcanul in fiecare zi pana se topeste zaharul. Apoi se adauga alcoolul. Se misca borcanul incontinuare si dupa cca 3 saptamani se filtreaza.
La lichiorul filtrat se adauga romul. ½ litri rom la ½ litri lichior.
Alte bauturi recomandate
Lichior de oua
Coctail de banane
Campari Orange
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii