Se spala bine lamaile, se rade coaja si se pune intr-un borcan cu zaharul, apa si alcoolul. Se lasa la cald (e mai indicat vara) 3 saptamani. Se f
Se spala bine lamaile, se rade coaja si se pune intr-un borcan cu zaharul, apa si alcoolul.
Se lasa la cald (e mai indicat vara) 3 saptamani.
Se filtreaza si se pune in sticle.
Foarte apreciat de doamne.
Simplu, cu gheata sau in coctailuri.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii