Ingredientele se amesteca prin agitarea shakerului, cu gheata, se trec prin strcuratoare in paharul de punci pregatit cu un strat de cuburi de gheata.
Ingredientele se amesteca prin agitarea shakerului, cu gheata, se trec prin strcuratoare in paharul de punci pregatit cu un strat de cuburi de gheata. Se orneaza cu felii de fructe, cirese de cocteil si o ramurica de menta insirate pe o scobitoare lunga de cocteil care se asaza in pahar la servire.
Alte bauturi rtecomandate
Coctail de fructe
Vin fiert
Socata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii