Visinata cu samburi de visine este o bautura delicioasa. Pentru aceasta reteta de visinata aveti nevoie de 2 kg de visine, vodca, zahar si alcool.
Visinata cu samburi de visine este o bautura delicioasa. Pentru a face aceasta reteta de visinata mai intai se curata fructele si se spala, apoi se pun intr-o damigeana de sticla, acoperita cu 1 kg de zahar. Se adauga o mana de samburi de visine sau de cirese amare peste fructe, se lasa la macerat, la temperatura unei camere incalzite, timp de doua saptamani. Se misca damigeana cateva zile, mai ales spre sfarsitul perioadei de maceratie. Cand fructele sunt acoperite cu sirop, se adauga alcoolul si se leaga damigeana cu celofan pus in doua pe deasupra dopului de pluta. Visinata cu samburi de visine Se lasa asa la macerat cateva zile.
Visinata cu samburi de visine se serveste rece, cu cuburi de gheata.
Alte retete de bauturi recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Meniu copii Fetita mea adora pastele cu carne si sos de rosii, asa ca vi le recomand cu drag pentru orice copil mofturos.
Spaghete cu carne tocata si sos de rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii