Visinata de casa se lasa la macerat timp de 5-6 saptamani, apoi se poate servi. Este o bautura usoara.
Pentru visinata de casa, 400 ml de alcool rafinat se pun peste 300 g visine curatate de codita, iar din 400 g zahar si 300 ml apa se face un sirop, care se fierbe timp de 10 minute. Dupa ce s-a racit siropul, adaugam in sirop alcoolul cu visinele.
Visinata de casa se lasa la macerat timp de 5-6 saptamani, apoi se poate servi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIn fiecare an, in copilarie, mama le facea pentru Mos Craciun!
Alba ca ZapadaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii