Lichioruri

Reteta Zmeurata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
cartederetete.ro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru zmeurata se adauga zmeura, zaharul si alcoolul intr-o sticla sau damigeana. Se lasa 1-2 zile, ca sa se topeasca zaharul. Se scutura sticla din cand in cand.

ingrediente

   500 gr zmeura congelata sau proaspata
   200 gr zahar
   250 ml alcool dublu rafinat
   500 ml apa

mod de preparare

Pentru zmeurata se adauga zmeura, zaharul si alcoolul intr-o sticla sau damigeana.
Se lasa 1-2 zile, ca sa se topeasca zaharul. Se scutura sticla din cand in cand.
Se adauga apa si se mai tine doua saptamani,nu uita sa scuturi sticla.
Se scoate zmeurata,fara zmeura si se pune in sticle care se astupa bine.


Zmeurata se serveste rece.




Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Incearca si Lichior de lamaie (limoncello)
Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.