Punch-ul o bautura servita in general la petreceri. Numele bauturii provine lin limba Sanskrita si inseamna cinci. Cinci, deoarece reteta originala a bauturii continea 5 ingradiente: alcool, zahar, lamaie, apa si ceaiuri sau condinente.
1. Curatati piersicile de samburi.
2. Adaugati piersicile, ghimbirul si siropul de zahar intr-un blender si mixati pana acestea devin un piure.
3. Extrageti sucul de lamaie folosind o presa de citrice.
4. Puneti toate ingredientele intr-un bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele.
5. Glazurati paharele de servire cu zahar pudra - (stergeti marginea paharului cu o felie de portocale apoi presarati usor zahar).
6. Party like a superstar! :)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii