Se curata visinele de samburi, se acopera cu zahar si se lasa sa stea asa cateva ore. Samburii de la visine se sparg si se pun intr-o oala cu 1 l de
Se curata visinele de samburi, se acopera cu zahar si se lasa sa stea asa cateva ore. Samburii de la visine se sparg si se pun intr-o oala cu 1 l de apa fiarta. Se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se strecoara. Lichidul obtinut se toarna peste visine si se da intr-un clocot. Se toarna amidonul dizolvata in putina apa calduta si se amesteca bine. Se ia vasul de pe foc, se adauga sucul de la visine si se amesteca. Se toarna in cesti sau in compotiere.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Prajitura snikers Prajitura cu gem Socata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii