Fragii se spala bine apoi se strivesc. Se pune apa peste ei ca sa lase zeama, apoi se pun intr-un tifon. Zeama obtinuta se pune intr-un borcan si se
Fragii se spala bine apoi se strivesc. Se pune apa peste ei ca sa lase zeama, apoi se pun intr-un tifon. Zeama obtinuta se pune intr-un borcan si se lasa pana a doua zi. Se strecoara si se adauga zahar, in cantitate egala. Sucul impreuna cu zaharul se pun pe foc mic, pana cand se topesc, apoi se lasa la fiert. Se adauga 2-3 linguri de zeama de lamaie.
Dupa ce s-a fiert, se toarna in sticle si se inchid ermetic bine. Se pastreaza in loc racoros.
Alte retete:
Placinta de dovleac Ciuperci la cuptor Turta dulce
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii