Apa se fierbe impreuna cu zaharul pe foc mare timp de 5 minute. In acest timp se taie portocalele in doua si se storc in storcatorul de lamai. Sucul
Apa se fierbe impreuna cu zaharul pe foc mare timp de 5 minute. In acest timp se taie portocalele in doua si se storc in storcatorul de lamai. Sucul obtinut se pune in sirpul cald, se amesteca bine si se lasa la racit.
Inainte de servire se strecoara. Se serveste rece.
Alte retete:
Saratele Lapte de pasare Rulada de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii