Sirop de portocale

Apa se fierbe impreuna cu zaharul pe foc mare timp de 5 minute. In acest timp se taie portocalele in doua si se storc in storcatorul de lamai. Sucul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 portocale
  • 250 ml apa
  • 500 gr zahar

Mod de preparare

Apa se fierbe impreuna cu zaharul pe foc mare timp de 5 minute. In acest timp se taie portocalele in doua si se storc in storcatorul de lamai. Sucul obtinut se pune in sirpul cald, se amesteca bine si se lasa la racit.


Inainte de servire se strecoara. Se serveste rece.

Alte retete:

Saratele Lapte de pasare Rulada de porc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc