Pentru siropul de zmeura (fara zahar) se face 1 l de sirop natural de zmeura din 3 kg zmeura framantata cu mana si stoarsa prin tifon.
Pentru siropul de zmeura (fara zahar) se face 1 l de sirop natural de zmeura din 3 kg zmeura framantata cu mana si stoarsa prin tifon. Siropul obtinut se pune la fiert timp de 5 minute, apoi se raceste. Adaugam o tableta si jumatate de aspirina pisata, punem in sticla, dupa care sigilam si dam la camara.
Siropul de zmeura il servim cu apa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii