Pentru siropul de zmeura (fara zahar) se face 1 l de sirop natural de zmeura din 3 kg zmeura framantata cu mana si stoarsa prin tifon.
Pentru siropul de zmeura (fara zahar) se face 1 l de sirop natural de zmeura din 3 kg zmeura framantata cu mana si stoarsa prin tifon. Siropul obtinut se pune la fiert timp de 5 minute, apoi se raceste. Adaugam o tableta si jumatate de aspirina pisata, punem in sticla, dupa care sigilam si dam la camara.
Siropul de zmeura il servim cu apa.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii