Sirop de zmeura pentru prajituri

Aceasta reteta de sirop de zmeura este potrivita pentru prajituri, budinci, sau alte deserturi ce au nevoie de sirop.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. zmeura
  • 100 gr. zahar

Mod de preparare

Se curata zmeura, se stoarce prin tifon, apoi se lasa sa se aseze. Sucul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune sa fiarba 10-15 minute; se lasa sa se raceasca.


Se serveste cu diferite dulciuri: orez cu lapte, gris cu lapte, diferite budinci etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc