Sodou

Se freaca galbenusurile cu zaharul tos, apoi se toarna laptele fierbinte. Se amesteca bine, iar la final se toarna romul.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 galbenusuri
  • 2-3 linguri de zahar
  • 200-300 ml lapte
  • 1 lingurita rom

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul tos, apoi se toarna laptele fierbinte. Se amesteca bine, iar la final se toarna romul.


Se lasa la rece si apoi se serveste. Alte retete:

Prajituri simple Tort diplomat Papanasi fierti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori