Compotul de mere si scortisoara este foarte simplu de pregatit. Pentru aceasta reteta trebuie sa folositi mere mai mari si mai ferme.
Compotul de mere este o reteta usoara, rapida si delicioasa! Eu fac compot de mere in sezonul rece mereu. De multe ori il fac si cand se anunta vizita din partea prietenelor mele! Ne place!!! E fierbinte si aromat!Eu am incercat si variant cu esenta de rom si a fost foarte buna! Acuma fiecare isi cunoaste gusturile si poate adauga mirodeniile preferate. Eu pun apa la fiert, pun merele cu tot cu coaja, taiate in patru si fara samburi, adaug zaharul si mirodeniile si il las sa fiarba pana sunt moi merele! Gata de servit! De obicei imi place sa-l pun in cani, pahare transparente pentru ca zdrobesc cateva dintre feliile de mar! Mi se pare mai aspectuos si pofticios! Pofta buna!
Compotul de mere se serveste rece, din cupe.
Acesta reteta este scrisa de Ana pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii