Compot de rabarbar

Pentru compotul de rabarbar aveti nevoie de zahar, lamaie si apa. Se serveste rece si este delicios.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 litri de apa
  • 600 g zahar
  • ½ de lamaie
  • o farfurie plina cu segmente din codite de rabarbar
  • vanilie

Mod de preparare

Pentru compotul de rabarbar se pun la fiert 3 litri de apa cu 600 g zahar si ½ de lamaie. Cand clocoteste apa, se adauga o farfurie mare plina cu segmente din codite de rabarbar. Se lasa timp de 2 minute sa clocoteasca, apoi se adauga o vanilie si se da deoparte.


Acest compot de rabarbar se serveste rece, fiind foarte gustos si racoritor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc