Compoturi

Reteta Compot de rabarbar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru compotul de rabarbar aveti nevoie de zahar, lamaie si apa. Se serveste rece si este delicios.

ingrediente

   3 litri de apa
   600 g zahar
   ½ de lamaie
   o farfurie plina cu segmente din codite de rabarbar
   vanilie

mod de preparare

Pentru compotul de rabarbar se pun la fiert 3 litri de apa cu 600 g zahar si ½ de lamaie. Cand clocoteste apa, se adauga o farfurie mare plina cu segmente din codite de rabarbar. Se lasa timp de 2 minute sa clocoteasca, apoi se adauga o vanilie si se da deoparte.


Acest compot de rabarbar se serveste rece, fiind foarte gustos si racoritor.

Incearca si Compot de mere si scortisoara
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de rabarbar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Compoturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.