Aceasta reteta de compot de visine este simpla si clasica. Nu este nimic complicat daca urmariti cantitatile si modul de preparare din reteta culinara.
Spalam visinele bine, la fel si borcanele pe care le dezinfectam.
Punem visine in borcan cam trei sferturi, apoi adaugam 4 linguri de zahar rase. Umplem borcanele cu apa si le asezam intr-o oala cu apa rece cat sa acopere borcanele(poate sa fie si cu 1 deget mai multa apa).
Le-am pus pe foc si le-am lasat sa fiarba pana incepe sa isi schimbe apa din borcane culoarea (cca 15 min).
Le scoatem le invelim intr-o patura si le lasam pana a 2 zi.
De fiecare data schimbam apa cand scoatem borcanele si punem altele.
Daca ambalati frumos compotul de visine, puteti sa il oferiti ca si cadou.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii