Compoturi

Reteta Pere confiate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata perele, se taie in doua, se scoate casuta cu samburi si se pun la fiert in vin, apa si zahar. Cand s-au inmuiat bine, se scot perele cu spu

ingrediente

   2 kg pere
   1 l vin rosu sec
   1kg zahar

mod de preparare




Se curata perele, se taie in doua, se scoate casuta cu samburi si se pun la fiert in vin, apa si zahar. Cand s-au inmuiat bine, se scot perele cu spumiera, se pun pe un tocator de lemn, se aseaza un altul deasupra si se lasa la scurs. Se preseaza pana ajung de grosimea unui deget. Se pun perele intr-o tava si se usuca in cuptorul cald. Se tavalesc prin zahar si se pastreaza in cutii de metal.
Se pot folosi pentru ornarea torturilor.





Alte retete recomandate:


Compot mere


Dulceata si sirop de capsuni


Dulceata de caise
Incearca si Compot de mere cu vanilie
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere confiate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Compoturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.