Se pregateste un sirop din apa si din zahar. Se spala zmeura si se toarna deasupra siropul fierbinte. se lasa la odihnit o ora. Se dizolva gelatina
Se pregateste un sirop din apa si din zahar.
Se spala zmeura si se toarna deasupra siropul fierbinte. se lasa la odihnit o ora.
Se dizolva gelatina in 60 ml de apa si zeama de lamaie.
Se strecoara zmeura printr-un tifon, dupa care se amesteca cu gelatina. Se toarna jeleul in borcane, se capseaza si se acopera cu o patura. Se lasa asa pana ce jeleul se raceste complet si jeleul se intareste.
Pofta buna!
Acest jeleu poate fi consumat de catre copii in varsta de 2 ani.
Alte retete de mancare pentru copii
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Tortul de mere este sa-i spunem o reteta clasica, dar delicioasa. Urmareste si tu aceasta reteta de tort de mere si bucura-te...
Tort cu jumatati de mereSe rup pricomigdalele in bucati cat mai mici si se amesteca bine cu unt. Se adauga fulgii de cocos si esenta de vanilie. Se...
Prajitura Ghiocel
Comentarii