A la grec pentru ciorbe si tocanite

Se pun rosiile la fiert (dupa ce au fost decojite si taiate bucati) pina dispare spuma, se dauga ardeiul taiat, se lasa sa fiarba pina se inmoaie arde

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg rosii decojite
  • 1/2 kg ardei gras
  • frunze de telina
  • ¼ litru ulei
  • sare
  • 10 aspirine

Mod de preparare

Se pun rosiile la fiert (dupa ce au fost decojite si taiate bucati) pina dispare spuma, se dauga ardeiul taiat, se lasa sa fiarba pina se inmoaie ardeiul, se adauga uleiul si sarea dupa gust, se continua fierberea pina se ridica uleiul deasupra. Se pun frunze de telina taiate marunt. Se ia suc din compozitie si se dizolva aspirinele in el si se completeaza la toata compozitia dindu-se inca un clocot. Se pune fierbinte in borcane si se da la dust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc