Ardeii bulgaresti la conserva sunt excelenti alaturi de o ciorba de burta sau de potroace, mai ales in sezonul rece.
Se spala bine ardeii bulgaresti. si telina. Se toaca marunt. Se adauga peste o lingura de zahar si o lingurita de sare. Se lasa 30 de minute. Dupa se baga in borcane si se adauga otetul nefiert. Se strange bine capacul si se lasa la rece.
Se servesc alaturi de ciorbe, borsuri sau mancaruri cu sos.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii