Castraveţi bulgăreşti reţetă

O reteta foarte buna

Portii
5
Timp pregatire
600 minute
Complexitate
medie
Castraveţi bulgăreşti reţetă

Ingrediente

  • Castraveţi bulgăreşti reţetă
  • 2 kg Castraveti
  • 1 -2 buc Ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 plic Boabe de mustar
  • 1 plic Boabe de Boabe de piper
  • 1 l Otet de mere
  • 2 l Apa
  • 500 g Zahar
  • 3 linguri sare himalaya

Mod de preparare

Castraveţi bulgăreşti reţetă

Se clatesc castravetii sub jet de apa rece. Se aseaza castravetii, punem rondele de ceapa si morcov, adaugam boabe de mustar si piper. Intr-o oala se pun 2 l apa, 1 l de otet, sarea si zaharul si se pune pe foc. Dupa ce a dat un clocot se opreste. Borcanele se pun pe ceva metalic pentru a nu crapa de la lichidul fierbinte. Se torna lichidul in borcane, se strang bine cu capac si intr-o oala cu apa cat sa fie pana la gatul borcanelor se sterilizeaza. Dupa ce a inceput sa clocoteasca se mai lasa 10-15 minute. Se acopera cu un prosop si se lasa pana a doua zi, se depoziteaza in beci sau in camara intr-un loc intunecat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc