O reteta care merita incercata! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Se curata si se spala in 2-3 ape ciupercutele,se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Intr-o craticioara cu gura mai larga se pun ciupercile impreuna cu uleiul,ceapa taiata solzisori,boabele de piper,lingura de sare,dafinul si sucul de la lamaie,se adauga si 50 ml apa rece,se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc domol cca.15 minute. Se pune totul fierbinte,in borcane mici(cat sa folosesti o data),apoi se inchid ermetic si se pun la fiert la bain-marie,cca 45 minute.Se scot se acopera cu un prosop gros si se lasa sa se raceasca in voie ,apoi se depoziteaza in pivnite racoroase.Aceste delicatese din ciuperci se pot servi ca si garnitura la fripturi,ca salata sau pot fi gatite.Sunt delicioase! Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii