Se aleg fire de usturoi mai vanjoase si se introduc in borcane (preferabil de 800g), un fir cu capatana in sus iar altul cu capatana in jos(pentru a
Se aleg fire de usturoi mai vanjoase si se introduc in borcane (preferabil de 800g), un fir cu capatana in sus iar altul cu capatana in jos(pentru a umple spatiile libere), iar apoi se pune o lingurita de boabe de mustar in fiecare borcan.
Se prepara otetul ca pentru ardei iuti si optional se pot adauga foi dafin, piper boabe, etc.
Se toarna peste usturoiul verde otetul, fierbinte, cald sau rece, in functie de durata de pastrare.
Se serveste la orice fel de mancare, de catre impatimitii usturoiului.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii