Muraturi simple

Reteta Castraveţi bulgăreşti reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Castraveţi bulgăreşti reţetă
Pentru castravetii in otet, spalam castraveti sanatosi, apoi se pun intr-o oala mare peste care turnam o solutie din apa si putina sare.

ingrediente

   Castraveţi bulgăreşti reţetă
   castraveti
   apa
   otet
   sare
   frunze de telina
   cimbru
   tarhon
   marar
   hrean
   usturoi
   ardei iute
   frunze de visin
   cateva boabe de strugure si
   frunza de vie.

mod de preparare

Pentru castravetii in otet, spalam castraveti sanatosi, care nu au pete, apoi se pun intr-o oala mare peste care turnam o solutie din apa si putina sare, o fierbem timp de doua minute si, fierbinte, o turnam peste castraveti. ii lasam timp de o ora, apoi ii scoatem, aruncam apa si punem castravetii in borcane, intercalat printre ei, adaugam frunze de telina, cimbru, tarhon, marar, hrean, usturoi, ardei iute, frunze de visin, cateva boabe de strugure si frunza de vie. Dupa ce se aseaza in borcane, se pune deasupra o solutie facuta – 1 l de apa si o lingura de sare - dupa gust, o lingurita de otet si, fierbinte, se pune peste castraveti, apoi se leaga borcanele cu celofan sau pergament. Se duc la beci dupa 2-3 zile.


Incearca si Castraveti iuti
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveţi bulgăreşti reţetă" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Muraturi simple
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.