Punem marar pe fundul unui borcan, apoi punem castravetii carora li s-au taiat capetele si au fost taiati longitudinal. Turnam apa calda si sarata, pu
Punem marar pe fundul unui borcan, apoi punem castravetii carora li s-au taiat capetele si au fost taiati longitudinal. Turnam apa calda si sarata, punem usturoiul, apoi acoperim cu painea prajita. Punem o farfurioara peste gura borcanului si muram timp de 3-4 zile. Cand e gata, strecuram zeama si punem castravetii la frigider.
Alte retete muraturi recomandate
Varza rosie murata
Varza la murat
Zacusca de fasole
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii