Muraturi simple

Reteta Ciuperci cu salvie si rozmarin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se curata si se spala bine ciupercile.
2. Se fierb 10 minute in apa sarata si apoi se lasa la scurs.
3. Separat se fierbe alta apa cu cate 100 ml

ingrediente

   2 kg de ciuperci de padure (galbiori
   bureti
   hribi
   ghebi)
   2 linguri seminte de mustar
   1 leg. frunze de praz
   1 leg. crengute de rozmarin
   1 lingura piper boabe
   3 frunze de dafin
   4-5 catei de usturoi
   fire de cimbru
   sare
   otet de 9 grade

mod de preparare

1. Se curata si se spala bine ciupercile.


2. Se fierb 10 minute in apa sarata si apoi se lasa la scurs.


3. Separat se fierbe alta apa cu cate 100 ml otet, piper boabe, seminte de mustar si 1 lingura cu varf de sare la 1 litru.


4. Se pun ciupercile in borcane, se adauga frunze de praz, dafin, usturoi, rozmarin si cimbru.


5. Se toarna otetul fierbinte peste ingredientele din borcane.


6. Se scutura usor borcanele iar apoi se leaga sau se inchid cu capacele.


7. Se sterilizeaza borcanele prin fierbere sau la cuptor.
Incearca si Ardei iuti in otet
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu salvie si rozmarin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Muraturi simple

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite