Gogosari cu sos bulion

Pentru aceasta reteta va trebuie 3,5 kg gogosari taiati, 6 linguri de bulion. Gogosarii cu sos bulion sunt gustosi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3
  • 5 kg gogosari taiati
  • 6 linguri de bulion
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de sare
  • 300 g ulei
  • otet
  • piper si
  • foi de dafin dupa gust

Mod de preparare

Pentru gogosarii cu sos bulion, se pune sosul la fiert si, atunci cand clocoteste, se oparesc gogosarii pe rand, dupa care se pun in borcane de 800 g. Se pune peste ei o aspirina pisata, apoi sosul il turnam deasupra. Legam borcanele si le acoperim pana a doua zi, dupa care le dam la camara.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc