Gogosari cu sos bulion

Pentru aceasta reteta va trebuie 3,5 kg gogosari taiati, 6 linguri de bulion. Gogosarii cu sos bulion sunt gustosi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3
  • 5 kg gogosari taiati
  • 6 linguri de bulion
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de sare
  • 300 g ulei
  • otet
  • piper si
  • foi de dafin dupa gust

Mod de preparare

Pentru gogosarii cu sos bulion, se pune sosul la fiert si, atunci cand clocoteste, se oparesc gogosarii pe rand, dupa care se pun in borcane de 800 g. Se pune peste ei o aspirina pisata, apoi sosul il turnam deasupra. Legam borcanele si le acoperim pana a doua zi, dupa care le dam la camara.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci