Gogosari la otet cu miere

Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amesetcul clocoteste. Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de semi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg. gogosari
  • 1 l otet
  • 3 l apa
  • 1/2 kg. zahar
  • 1/2 kg. miere de albine
  • 4 1/2 linguri
  • sare grunjoasa
  • 5 radacini hrean
  • piper boabe
  • 10-12 frunze foi dafin

Mod de preparare

Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amesetcul clocoteste. Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan. Printre gogosari se pun rondele de hrean.

Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cind este calduta. Se capseaza borcanele foarte bine.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci