Gogosarii se taie in jumatati si se pun in borcane. Peste ei se toarna otetul fiert cu zahar (1 l otet la 5-6 linguri de zahar), fara a se adauga apa
Gogosarii se taie in jumatati si se pun in borcane. Peste ei se toarna otetul fiert cu zahar (1 l otet la 5-6 linguri de zahar), fara a se adauga apa. Otetul trebuie sa fie racit, cand se toarna peste jumatatile de gogosari.
Se servesc la felurile principale cu carne.
Alte retete:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii