Muraturi simple

Reteta Tarhon in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
calugarita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa crema cu tarhon"
 
Tarhonul in otet se foloseste pentru aromatizarea ciorbelor acre de fasole, cartofi. Tarhonul astfel conservat se pastreaza luni intregi.

ingrediente

   3 legaturi tarhon
   300 ml otet de vin
   2 lg sare mare

mod de preparare

Pentru a prepara tarhon in otet, se spala bine tarhonul si se iau frunzele, tulpina se arunca, iar frunzele se amesteca cu sarea, dupa 2 ore se pune otetul, se pune in borcane si se depoziteaza la loc uscat si racoros. Tarhonul astfel conservat se pastreaza luni intregi. Trebuie tocat inainte de a fi adaugat la ciorbe.


Tarhonul in otet se foloseste pentru aromatizarea ciorbelor acre de fasole, cartofi.

Incearca si Castraveţi bulgăreşti reţetă
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Muraturi simple

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.