Pentru aperitiv cu Ricotta se taie castravetele in diverse forme: butoias, floricica sau pot fi facute rulouri. Se amesteca branza cu menta tocata.
Pentru aperitiv cu Ricotta se taie castravetele in diverse forme: butoias, floricica sau pot fi facute rulouri. Se amesteca branza cu menta tocata, sucul de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. Branza se pune intre castraveti. Aceste aperitive rapide se pot servi si pe pat de salata verde asezonata cu sare, piper, suc de lamaie si ulei de masline.
Reteta a fost propusa de blogul culinar Retetele Anei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii