Banutii cu camembert sunt niste aperitive deosebite atat ca aspect cat si ca gust. Unde mai pui ca sunt foarte usor de pregatit, perfecte pentru mesele festive.
Se ung cu unt 24 de banuti de paine de secara (sau paine cu cereale) pe care am taiat-o cu o forma rotunda. Se unge fiecare banut cu unt, eu am folosit Almette, se lipesc apoi cate doi si se ung si deasupra.
Se taie transversal rotitele de camembert, care se mai taie inca o data in 24 de triunghiuri.
Se presara boia si se orneaza tartinele cu boabe de struguri albe si rosii.
Reteta Banuti cu camembert a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii