Pui brinza la desarat(fiindca altfel,la gratar va iesi sarea din ea)in lapte pentru 30 de minute.O lasi la scurs pe un servet curat de bucatarie,dupa
Pui brinza la desarat(fiindca altfel,la gratar va iesi sarea din ea)in lapte pentru 30 de minute.O lasi la scurs pe un servet curat de bucatarie,dupa care o tai felii destul de groase.o asezi pe gratarul incins,sau in cuptor (pe folie de aluminiu).
Cu mamaliga rece(facuta inainte cu o zi),tot la gratar.Taie mamaliga cu ata,unge-o cu putin ulei si asaz-o pe gratar sau in cuptor pe folie de aluminiu!
Este un deliciu!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii