Briosele cu cascaval Sofia, masline si susan sunt pufoase, delicioase si foarte usor de facut.
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe, si maslinele.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem până la un deget sub margine, iar pe deasupra presărăm susan .
Dăm totul la cuptor (preîncălzit) şi ne putem delecta cu felia de caşcaval tăiată în plus vreo 35 - 45 de minute, până încep brioşele să se rumenească deasupra. Poftă bună!
Brioşele cu caşcaval Sofia, măsline şi susan se pot servi ca aperitiv, sau se pot pune în pachete pentru şcoala/serviciu.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...
Gogosi glazurate cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii