Briosele cu cascaval Sofia si cabanos sunt niste aperitive excelente si satioase, ideale si pentru pachet.
Mod de preparare:
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalul tăiat SOFIA cubuleţe, si cabanosii taiati feliute.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem formele .
Dăm tave la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si cabanos se servesc ca aperitive sau pot fi luate la pachet.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii