Briosele cu cascaval sofia si chimen sunt niste aperitive delicioase, ce pot inlocui saratelele de exemplu. Sunt usor de preparat, perfecte si pentru o gustare.
Amesteci bine ouăle bătute cu laptele şi uleiul, adaugi caşcavalul Sofia tăiat cubuleţe.
Amesteci separat făina cu praful de copt. Torni peste ele compoziţia lichidă şi le omogenizezi. Deasupra presari semitele de chimen .
Umpli formele (unse înainte cu puţin ulei şi aşezate pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt) până la un deget sub margine.
Dai tava la cuptorul preîncălzit şi încerci să ai răbdare 35 - 45 de minute, până încep să se rumenească deasupra.
Briosele cu cascaval si chimen se servesc ca si aperitiv sau oricand in cursul zilei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii