Briosele cu cascaval sofia si chimen sunt niste aperitive delicioase, ce pot inlocui saratelele de exemplu. Sunt usor de preparat, perfecte si pentru o gustare.
Amesteci bine ouăle bătute cu laptele şi uleiul, adaugi caşcavalul Sofia tăiat cubuleţe.
Amesteci separat făina cu praful de copt. Torni peste ele compoziţia lichidă şi le omogenizezi. Deasupra presari semitele de chimen .
Umpli formele (unse înainte cu puţin ulei şi aşezate pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt) până la un deget sub margine.
Dai tava la cuptorul preîncălzit şi încerci să ai răbdare 35 - 45 de minute, până încep să se rumenească deasupra.
Briosele cu cascaval si chimen se servesc ca si aperitiv sau oricand in cursul zilei.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii