Briosele cu cascaval Sofia si ton sunt usor de facut si sunt surprinzator de delicioase.
Briose cu cascaval Sofia si ton:
Amestecam bine ouăle bătute cu laptele şi uleiul, adaugam caşcavalul tăiat cubuleţe, tonul scurs bine de sos, ceapa mărunţită şi măslinele tăiate rondele.
Amestecam separat făina cu praful de copt. Turnam peste ele compoziţia lichidă şi le omogenizam.
Umplem formele cam trei sferturi cu compozitie.
Dam tava la cuptorul preîncălzit 45 de minute, până încep să se rumenească deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia si ton se pot servi atat calde cat si reci.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAm mai scris despre proprietățile năutului în rețetele mele, dar am să vă reamintesc câteva pe care le...
Mancare de post- naut in stil orientalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii