Briosele cu cascaval Sofia si ton sunt usor de facut si sunt surprinzator de delicioase.
Briose cu cascaval Sofia si ton:
Amestecam bine ouăle bătute cu laptele şi uleiul, adaugam caşcavalul tăiat cubuleţe, tonul scurs bine de sos, ceapa mărunţită şi măslinele tăiate rondele.
Amestecam separat făina cu praful de copt. Turnam peste ele compoziţia lichidă şi le omogenizam.
Umplem formele cam trei sferturi cu compozitie.
Dam tava la cuptorul preîncălzit 45 de minute, până încep să se rumenească deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia si ton se pot servi atat calde cat si reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii