Briosele cu chimen sunt niste aperitive excelente, aratoase si foarte satioase.
Incepem prin a bate ouale dupa care adaugam laptele si uleiul, chimenul si cascavalul il taiem in cubulete mici am pastrat 50 gr pe care l-am ras si il voi presara pe deasupra iar pe cel taiat l-am adaugat in compozitie,faina cernuta si praful de copt incorporat in faina vom turna compozitia lichida peste faina amestecand usor.
Am pregatit tavile pt briose in care am pus cosulete de hartie ,punem compozitia insa nu plina lasam liber un deget sa poata crete briosa.
Deasupra am presarat restul de chimen si cascavalul.
Dam la cuptor pentru 30 -35 minute pana se vor rumeni.
Pofta buna!
Briosele cu chimen sunt ideale pentru pachetel, aperitive sau chiar mic dejun.
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorO reteta gustoasa si usor de preparat
Piept de pui umplut cu ricotta si spanacSunt foarte incantata si onorata sa fac parte din aceasta provocare lansata de Delikat pentru noua gama de produse cu...
Pui fraged la tigaie cu Delikat- condimente pentru gratarReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii