Briosele cu chimen sunt niste aperitive excelente, aratoase si foarte satioase.
Incepem prin a bate ouale dupa care adaugam laptele si uleiul, chimenul si cascavalul il taiem in cubulete mici am pastrat 50 gr pe care l-am ras si il voi presara pe deasupra iar pe cel taiat l-am adaugat in compozitie,faina cernuta si praful de copt incorporat in faina vom turna compozitia lichida peste faina amestecand usor.
Am pregatit tavile pt briose in care am pus cosulete de hartie ,punem compozitia insa nu plina lasam liber un deget sa poata crete briosa.
Deasupra am presarat restul de chimen si cascavalul.
Dam la cuptor pentru 30 -35 minute pana se vor rumeni.
Pofta buna!
Briosele cu chimen sunt ideale pentru pachetel, aperitive sau chiar mic dejun.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii