Briose cu ton si cascaval Delaco

Briose cu ton si cascaval Delaco este o gustare delicioasa sau un aperitiv potrivit la orice petrecere.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Briose cu ton si cascaval Delaco

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 250 gr faina alba
  • o conserva de ton in ulei
  • 150 gr cascaval Delaco ras
  • un plic praf de copt
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare


Se scoate si se scurge tonul de ulei din conserva. Se amesteca faina cu praful de copt , se amesteca cu ouale si uleiul , se condimenteaza cu sare si piper, se adauga tonul si cascavalul ras. Se mixeaza bine. Se ung formele de briose cu ulei si se pudreaza cu faina sau se pune hartie spaciala pentru briose in forme , apoi se toarna compozitia in forme si se da la cuptor. se lasa la copt cam 25- 30 minute.


Briosele cu ton si cascaval Delaco se servesc ca si aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori