Briose cu ton si cascaval Delaco

Briose cu ton si cascaval Delaco este o gustare delicioasa sau un aperitiv potrivit la orice petrecere.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Briose cu ton si cascaval Delaco

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • 250 gr faina alba
  • o conserva de ton in ulei
  • 150 gr cascaval Delaco ras
  • un plic praf de copt
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare


Se scoate si se scurge tonul de ulei din conserva. Se amesteca faina cu praful de copt , se amesteca cu ouale si uleiul , se condimenteaza cu sare si piper, se adauga tonul si cascavalul ras. Se mixeaza bine. Se ung formele de briose cu ulei si se pudreaza cu faina sau se pune hartie spaciala pentru briose in forme , apoi se toarna compozitia in forme si se da la cuptor. se lasa la copt cam 25- 30 minute.


Briosele cu ton si cascaval Delaco se servesc ca si aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc