Pentru a prepara aceasta reteta de briose italiene condimentate sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, sare, lapte, unt, ou, rosii, cas de capra, bicarbonat, condimente italiene.
Cuptorul se incalzeste la 200 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Se amesteca faina, zaharul, sarea si bicarbonatul.
Laptele se amesteca cu untul, rosiile uscate, oul si, apoi, se adauga faina. La urma, se pune casul de capra.
Aluatul se pune in forme (doar ¾ din forme!) si se da la cuptor 10-12 minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit.
Alte retete recomandate:
Pulpe de pui la cuptor
Ciuperci umplute
Mancare de urzici

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii