Pentru a prepara aceasta reteta de briose italiene condimentate sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, sare, lapte, unt, ou, rosii, cas de capra, bicarbonat, condimente italiene.
Cuptorul se incalzeste la 200 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Se amesteca faina, zaharul, sarea si bicarbonatul.
Laptele se amesteca cu untul, rosiile uscate, oul si, apoi, se adauga faina. La urma, se pune casul de capra.
Aluatul se pune in forme (doar ¾ din forme!) si se da la cuptor 10-12 minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit.
Alte retete recomandate:
Pulpe de pui la cuptor
Ciuperci umplute
Mancare de urzici
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii