Briose italiene condimentate

Pentru a prepara aceasta reteta de briose italiene condimentate sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, sare, lapte, unt, ou, rosii, cas de capra, bicarbonat, condimente italiene.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Briose italiene condimentate

Ingrediente

  • 1½  cana faina
  • 2 lingurite zahar
  • 1½  lingurita amestec de condimente italiene
  • 1 lingurita amestec de condimente
  • ½ lingurita sare
  • ½ cana lapte
  • 1 lingurita mica (de cafea) bicarbonat de sodiu alimentar
  • ¼ cana unt topit
  • 1 ou
  • ½ rosii uscate
  • taiate marunt
  • 50 g cas de capra taiat marunt

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Se amesteca faina, zaharul, sarea si bicarbonatul.

Laptele se amesteca cu untul, rosiile uscate, oul si, apoi, se adauga faina. La urma, se pune casul de capra.

Aluatul se pune in forme (doar ¾ din forme!) si se da la cuptor 10-12 minute.


Pot fi servite dupa ce s-au racit.

Alte retete recomandate:

Pulpe de pui la cuptor

Ciuperci umplute

Mancare de urzici

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Salata de fasole verde
4
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde
Tarta cu piersici
5
Romania

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici