Se prepara clatitele din 2-3 oua. Se umple fiecare clatita cu brinza de vaca amestecata cu ou, zahar dupa gust si coaja de lamiie. Se ruleaza si se as
Se prepara clatitele din 2-3 oua. Se umple fiecare clatita cu brinza de vaca amestecata cu ou, zahar dupa gust si coaja de lamiie. Se ruleaza si se asaza in forma sau intr-o cratita astfel: pe fundul cratitei se asaza o clatita nerulata, apoi celelalte clatite rulate se asaza in forma de cerc, mai multe rinduri. Deasupra se toarna ½ pahar de lapte indulcit sau doua linguri smintina indulcita. Se coace la foc potrivit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii