Bulete din cascaval sunt mancaruri cu cascaval delicioase ce pot fi servite ca si aperitive sau ca si garnitura diferite mancaruri sau gustari.
Bulete din cascaval sunt mancaruri cu cascaval delicioase ce pot fi servite ca si aperitive sau ca si garnitura diferite mancaruri sau gustari. Se pune apa la fiert cu uleiul, iar la primele clocote, se adauga faina in bloc si se amesteca pana cand devine compacta. Se raceste, apoi se adauga ouale treptat, amestecand pana se obtine o compozitie omogena. Se adauga cascavalul ras, se pune uleiul la incins, se ia cu lingurita din compozitie, formand bilute care se aseaza in cratita cu uleiul. Cand se ridica deasupra si sunt rumenite, se scot intr-o sita si se scurg.
Buletele din cascaval se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii