Buletele din cascaval Delaco Emmentaler sunt niste aperitive deosebite, rapide, aspectuoase, perfecte pentru o petrecere sau ocazie festiva.
Lasa-ti imaginatia sa zburde in bucatarie atunci cand vine vorba de gustari si aperitive. Cu cat sunt mai colorate cu atat vor fi mai apreciate!
Amesteca untul cu boiaua si Emmentaler-ul ras si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Din amestecul obtinut, formeaza cu mainile ude niste bile mici pe care le tavalesti dupa bunul plac, prin verdeturi, boia sau pesmet din paine integrala de secara.
Inainte de servire, buletele se lasa la frigider aprox 1 ora.
Decoreaza platoul si cu mini frigarui de cuburi de emmentaler cu struguri sau alte fructe.
Pofta mare!
Buletele din cascaval Delaco Emmentaler se servesc reci impreuna cu persoane dragi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii