Buletele din cascaval Delaco Emmentaler sunt niste aperitive deosebite, rapide, aspectuoase, perfecte pentru o petrecere sau ocazie festiva.
Lasa-ti imaginatia sa zburde in bucatarie atunci cand vine vorba de gustari si aperitive. Cu cat sunt mai colorate cu atat vor fi mai apreciate!
Amesteca untul cu boiaua si Emmentaler-ul ras si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Din amestecul obtinut, formeaza cu mainile ude niste bile mici pe care le tavalesti dupa bunul plac, prin verdeturi, boia sau pesmet din paine integrala de secara.
Inainte de servire, buletele se lasa la frigider aprox 1 ora.
Decoreaza platoul si cu mini frigarui de cuburi de emmentaler cu struguri sau alte fructe.
Pofta mare!
Buletele din cascaval Delaco Emmentaler se servesc reci impreuna cu persoane dragi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii