Bulete din cascaval Delaco Emmentaler

Buletele din cascaval Delaco Emmentaler sunt niste aperitive deosebite, rapide, aspectuoase, perfecte pentru o petrecere sau ocazie festiva.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Bulete din cascaval Delaco Emmentaler

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 portii:
  • 100 g unt moale
  • 1 lingura boia
  • 100 g cascaval Delaco Emmentaler ras
  • Sare
  • piper
  • Pentru ornat:
  • Verdeţuri tocate
  • Boia
  • Pesmet din pâine integrală de secară

Mod de preparare

Lasa-ti imaginatia sa zburde in bucatarie atunci cand vine vorba de gustari si aperitive. Cu cat sunt mai colorate cu atat vor fi mai apreciate!

Amesteca untul cu boiaua si Emmentaler-ul ras si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Din amestecul obtinut, formeaza cu mainile ude niste bile mici pe care le tavalesti dupa bunul plac, prin verdeturi, boia sau pesmet din paine integrala de secara.

Inainte de servire, buletele se lasa la frigider aprox 1 ora.

Decoreaza platoul si cu mini frigarui de cuburi de emmentaler cu struguri sau alte fructe.

Pofta mare!


Buletele din cascaval Delaco Emmentaler se servesc reci impreuna cu persoane dragi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori