Buletele din cascaval Delaco Emmentaler sunt niste aperitive deosebite, rapide, aspectuoase, perfecte pentru o petrecere sau ocazie festiva.
Lasa-ti imaginatia sa zburde in bucatarie atunci cand vine vorba de gustari si aperitive. Cu cat sunt mai colorate cu atat vor fi mai apreciate!
Amesteca untul cu boiaua si Emmentaler-ul ras si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Din amestecul obtinut, formeaza cu mainile ude niste bile mici pe care le tavalesti dupa bunul plac, prin verdeturi, boia sau pesmet din paine integrala de secara.
Inainte de servire, buletele se lasa la frigider aprox 1 ora.
Decoreaza platoul si cu mini frigarui de cuburi de emmentaler cu struguri sau alte fructe.
Pofta mare!
Buletele din cascaval Delaco Emmentaler se servesc reci impreuna cu persoane dragi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii