Cartofii copti la cuptor sunt ideali pentru cina, pentru mesele rapide, fie ele de dulce sau de post, putand fi modificati dupa gustul fiecaruia.
Cartofii ii spalam bine, ii punem la fiert cu tot cu coaja.
Cand au fiert cartofii pe jumatate, ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca.
Le taiem un capac si ii scobim. Adaugam salam, branza, cate 1 ou si putina sare. Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptor, cca 30 minute
Cartofii copti la cuptor se pot servi cu carnati si gogosari.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii