Chiftelele de branza de capra cu merisoare reprezinta un aperitiv deosebit. Asociate cu o salata pot fi servite si ca fel principal de mancare.
Cu ajutorul unui blender mixeaza branza de capra impreuna cu merisoarele si nucile pecan pana cand amestecul este omogen (dar nu exagera). Adauga condimentele si ceapa si mai amesteca usor pana se incorporeaza.
Formeaza cu ajutorul mainilor sau a unei linguri chiftele, pe care le dai prima data prin oul batut si apoi prin pesmet. Aseaza-le pe o tava si da-le la frigider pentru 1 ora.
Dupa ce chiftelele de branza sunt racite bine, incinge ulei intr-o tigaie potrivita pentru prajit, si aseaza cu grija chiftelele inauntru si lasa-le 20 de secune pe o parte si pe cealalta, pana cand devin aurii.
Este foarte important ca aluatul pentru chiftele sa fie rece, deoarece altfel se vor dezintegra in tigaie.
Chiftelele de branza cu merisoare se servesc ca si aperitiv. Asociate cu o salata, pot fi servite si ca fel principal de mancare.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii