Dried Cherries, Pecans and Rosemary Brie en Croute, adica o minunata reteta pe care trebuie sa o incercati. E foarte usor de preparat contrar asteptarilor, si va merita orice efort.
Dried Cherries, Pecans and Rosemary Brie en Croute:
Ciresele uscate se amesteca cu apa fierbinte, se lasa 1 minut la inmuiat si se scot la zantat pe un prosop de hartie. Intr-un bol amestecam ciresele zvantate bine cu nucile si mierea. Pe o suprafata putin infainata intindem foietajul si in mijlocul lui turnam amestecul cirese-nuci, peste care asezam branza. Oul il batem putin cu 1 ligura apa rece si ungem foietajul. Incepem sa impaturim apoi lipind capetele foietajului cu oul batut cu apa daca foaia este prea mare taiem marginile. Ungem din nou cu ou, intoarcem, se pune in tava si se unde din nou cu ou (branza va fi in partea de jos). Am pus la cuptor incalzit la 200C / 400F timp de 20-25 minute, lasam sa se raceasca 45- 60 minute - depinde cat de moale vreti branza.
Pofta buna! Reteta Cirese, nuci, rozmarin, branza brie in foietaj a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii