Pentru clatite din pastarnac cu branza de vaci se amesteca branza cu smantana, laptele si ceapa verde si se potriveste de sare si piper.
Pentru clatite din pastarnac cu branza de vaci se amesteca branza cu smantana, laptele si ceapa verde si se potriveste de sare si piper. Se pune intr-un vas pastarnacul, ceapa, usturoiul si laptele, se fierbe inabusit la foc mic, amestecand din cand in cand, timp de 15 minute. Se ia de pe foc si se adauga nucile, caisele, stafidele si pesmetul. Se formeaza 8 clatite de 2 cm grosime. Se topeste untul si se projesc clatitele pana se rumenesc.
Clatitele din pastarnac cu branza de vaci se servesc cu sosul de branza deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii